I igår var vi även på besök hos ett känt klädmärke i Seoul, VD för företaget visade oss runt och sedan hade vi te-samling eller vad man sak kalla det, då hon pratade om sin vision och sådär. Det unika med hennes klädmärke var den moderna tappningen på de klassiska koreanska kläderna, och att hon endast färgade tygerna med naturliga färgmedel, så som lökar till exempel. Och beroende på väder och vind så fick tygerna olika uttryck. Butiken låg i ett litet koreanskt hus, väldigt klassigt trähus som man tänker sig att koreanska hus ser ut. 
 
I butiken med klasskompisarna. Det var vår lärare i Global Fashion Business som fixat denna dag, hon är så gullig, efteråt bjöd hon på koreansk middag också. Oj vad mätta vi var!
 
VD för förtegaet till vänster och vår lärare till höger.
 
Här är vi allihopa, vi är inte så många utbytesstudenter i just denna klassen. Vi har ju olika klasser i varje kurs.
 
Mich och Lima!
 
Såhär höll hon på, i flera timmar. Det var en jäkla process det här med att göra te.. Oj så kissenödiga vi var!
 
Vi satt på golvet, som var sviiin kallt. Men glada var vi för det, med små tekoppar i handen! 
 
 
 
 
 
Sedan var det snabba ryck hem för att hinna till Hands Up!
 
 
Har glömt att visa denna bilden på oss med vår omtalade lärare "Mike" som vi har i Business English. Han som jag skrivit om här på bloggen några gånger i början av terminen, han med pointcards och så. Vi gillar honom faktiskt, han är riktigt rolig får jag ändå erkänna nu efter vi lärt känna honom under terminens gång. Bara det att det är hans ide att vi ska göra såhär med fingrarna..
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej